Bademovo ulje 50ml – GALAFARM

Početna/Čajevi, lekovita ulja, kapi/Lekovita ulja/Bademovo ulje 50ml – GALAFARM

Bademovo ulje 50ml – GALAFARM

Dostupno

Za negu svih tipova kože. Posebno se preporučuje za negu suve i osetljive kože. Koži vraća vlažnost i elastičnost čime usporava njeno starenje i održava je mekom i glatkom...

Za negu svih tipova kože. Posebno se preporučuje za negu suve i osetljive kože. Koži vraća vlažnost i elastičnost čime usporava njeno starenje i održava je mekom i glatkom. Smiruje nadraženu kožu. Bademovo ulje hrani koren kose, sprečava pucanje vrhova i jača kosu. Uz izuzetnu hidratantnu moć, kosi vraća mekoću, sjaj i volumen.

Pročitaj više

282.00 rsd

Količina:
Za negu svih tipova kože. Posebno se preporučuje za negu suve i osetljive kože. Koži vraća vlažnost i elastičnost čime usporava njeno starenje i održava je mekom i glatkom. Smiruje nadraženu kožu. Bademovo ulje hrani koren kose, sprečava pucanje vrhova i jača kosu. Uz izuzetn...

Za negu svih tipova kože. Posebno se preporučuje za negu suve i osetljive kože. Koži vraća vlažnost i elastičnost čime usporava njeno starenje i održava je mekom i glatkom. Smiruje nadraženu kožu.

Bademovo ulje hrani koren kose, sprečava pucanje vrhova i jača kosu. Uz izuzetnu hidratantnu moć, kosi vraća mekoću, sjaj i volumen.

Pročitaj više

Dodatne informacije

Težina 100 g
Napomena:

* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda. * Navedene informacije o proizvodu nisu namenjene dijagnozi i lečenju već su informativnog karaktera. Trudimo se da opisi proizvoda budu što precizniji, međutim moguće su greške.

Back to Top
0