O nama

Početna / O nama

Ko smo mi

Nutricia je specijalizovana veleprodaja i online prodavnica zdravije hrane i ujedno savetovalište za pravilnu ishranu. Postojimo od 1988. godine sa jasno definisanim stavom da se kupcima ponudi kvalitetniji i svima dostupan zdraviji način ishrane.

U našoj online radnji možete naći preko 1300 proizvoda koji zadovoljavaju vegetarijanska i makrobiotička načela ishrane, ali vodimo računa i o potrebama osoba slabijeg zdravstvenog stanja, kao i osobama obolelim od dijabetesa i celiakije.

Ova web stranica pažljivo je osmišljena kako bi Vam pružila fleksibilnu i jednostavnu internet kupovinu, i mesto gde ćete naći sve potrebne informacije o proizvodima. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o ovoj trgovini ili proizvodima koji su pronađeni, stojimo Vam na raspolaganju. Naš tim je uvek spreman i voljan da se nađe našim kupcima.

Veleprodaja Magacin

„Naši posetioci su različiti po mnogo čemu, neki kupuju svakodnevno, neki jednom nedeljno, a neki ponekad. Razlikuju se po godinama starosti, po polu, po profesiji, ali imaju jednu zajednicku osobinu, brinu o sebi i svom zdravlju i žele da se osećaju vitalno i zdravo. Biće nam drago, da možemo da Vam našom ponudom proizvoda i preporukom pomognemo da donesete najbolju odluku za Vas. Zato smo uvereni da ste i vi deo naše priče.“

Naša istorija

Veleprodaja Nutricia Borca

Prvi objekat koji smo otvorili bila je maloprodaja na Bajlonijevoj pijaci, u Skadarskoj ulici, 1988.godine. Nakon toga, 1990. godine otvaramo veleprodaju, kako bismo svoje iskustvo preneli na buduće radnje i saradnike i podigli svest o zdravom načinu života i ishrane.

Od našeg osnivanja, nastojimo da ispratimo svetske trendove po pitanju zdrave ishrane, kao i da svojim asortimanom držimo do iste. Upravo sa tom idejom na umu, svake godine smo učesnici i gosti na sajmovima hrane gde se informišemo o trenutnim dešavanjima i trendovima. U našem asortimanu možete pronaći sve što Vam je potrebno za radnju zdrave hrane, ketering, hotel, market, itd.

Tokom 2015. godine, počinjemo sa sopstvenom proizvodnjom sa ciljem da plasiramo na tržište što kvalitetnije i povoljnije proizvode. Danas robna marka „NUTRICIA“ broji preko dvadeset artikala.

Kao kompaniji koja objedinjuje tradiciju uspešnog poslovanja i iskustvo, misija nam je da aktivno učestvujemo u unapređenju tržišta u Srbiji, da kreiramo vrednost kako bismo obezbedili korisnicima ukusnu i pristupačnu hranu i piće. Posvećeni smo konstantnom ulaganju u naše osoblje i poboljšavalju uslova rada, kako bismo bili primarni izbor naših partnera.

„Naša vizija je da Nutricia ostane moderna kompanija koja je u stanju da odgovori na potrebe kupaca u svakom trenutku i da bude sinonim za naprednu kompaniju u svetu zdrave ishrane i uopšteno zdravog života.

Back to Top
0
Added to cart