Brašno hrono mešavina – 1kg – Nutricia

Početna/Robna marka Nutricia/Brašno hrono mešavina – 1kg – Nutricia

Brašno hrono mešavina – 1kg – Nutricia

Dostupno

Hrono mešavina napravljena je od najkvalitetnijih integralnih brašna, mlevena na kamenu od celih zdravih zrna žitarica.

108.00 rsd

Količina:
Hrono mešavina u sebi sadrži sve potrebne sastojke za savršen hrono hleb van restrikcije. U svom sastavu ne sadrži boje, aditive niti konzervanse. Sastav:
  • Integralno speltino brašno
  • Integralno raženo brašno
  • Integralno pšenično brašno
Nut...

Hrono mešavina u sebi sadrži sve potrebne sastojke za savršen hrono hleb van restrikcije. U svom sastavu ne sadrži boje, aditive niti konzervanse.

Sastav:

  • Integralno speltino brašno
  • Integralno raženo brašno
  • Integralno pšenično brašno

Nutritivne vrednosti na 100g:

  • Energerska vrednost 310 kcal
  • Masti 2,4 g
  • Ugljeni hidrati 65,2 g
  • Proteini 11 g
  • So 0 g

Predlog korišćenja:

Potrebni sastojci: 500gr gotove smeše; Oko 500ml vode; Kašičica soli (ili više, po ukusu); 4 supene kašike maslinovog ulja; 50g mlevenog lana Nutricia; Semenke za posipanje po izboru (golica, suncokret, lan zrno, susam); 12g praška za pecivo (jedna kesica); Soda bikarbona na vrh noža.
Priprema: U posudu za mešanje sjediniti sastojke (mešavinu, vodu, so, maslinovo ulje, mleveni lan, semenke) tako da se dobije glatko testo. Ostaviti da odstoji što duže,minimum 1h, zatim dodati prašak za pecivo i sodu bikarbonu i ponovo premesiti masu. Staviti testo u podmazan kalup za pečenje i posuti susamom ili drugim semenkama. Zagrejati rernu na 220°C i peći oko 40 minuta. Ne seći hleb dok je vruć, već ga po završetku pečenja uviti u krpu i ostaviti da se ohladi. Ukoliko je korica tvrda, možete ga posuti sa malo vode.

Pročitaj više

Dodatne informacije

Težina 1100 g
Napomena:

* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda. * Navedene informacije o proizvodu nisu namenjene dijagnozi i lečenju već su informativnog karaktera. Trudimo se da opisi proizvoda budu što precizniji, međutim moguće su greške.

Back to Top
0