Brašno hrono mix – 1kg – Nutricia

Početna/Robna marka Nutricia/Brašno hrono mix – 1kg – Nutricia
0%

Brašno hrono mix – 1kg – Nutricia

Dostupno

Hrono mix brašno pogodno je za ishranu u restirikciji tokom hrono dijete.

136.00 rsd

Količina:
Hrono mix brašno u sebi sadrži sve potrebne sastojke za savršen hrono hleb u restrikciji. U svom sastavu ne sadrži boje, aditive niti konzervanse. Sastav:
  • Integralno speltino brašno
  • Integralno raženo brašno
  • Integralno heljdino brašno
Nutri...

Hrono mix brašno u sebi sadrži sve potrebne sastojke za savršen hrono hleb u restrikciji. U svom sastavu ne sadrži boje, aditive niti konzervanse.

Sastav:

  • Integralno speltino brašno
  • Integralno raženo brašno
  • Integralno heljdino brašno

Nutritivne vrednosti na 100g:

  • Energerska vrednost 330 kcal
  • Masti 3 g
  • Ugljeni hidrati 72 g
  • Proteini 10 g
  • So 0 g

Predlog korišćenja:

Potrebni sastojci: 500gr gotove smeše; 450ml vode mlake vode; Kašičica soli (ili više, po ukusu); 2 supene kašike maslinovog ulja; 50g mlevenog lana Nutricia; Semenke za posipanje po izboru (golica, suncokret, lan zrno, susam); 12g praška za pecivo (jedna kesica); Soda bikarbona na vrh noža.
Priprema: U posudu za mešanje sjediniti sastojke (mešavinu, vodu, so, maslinovo ulje, mleveni lan, semenke) tako da se dobije glatko testo. Ostaviti da odstoji što duže, minimum 1h, zatim dodati prašak za pecivo i sodu bikarbonu i ponovo premesiti masu. Staviti testo u podmazan kalup za pečenje i posuti susamom ili drugim semenkama. Zagrejati rernu na 220°C i peći oko 40 minuta. Ne seći hleb dok je vruć, već ga po završetku pečenja uviti u krpu i ostaviti da se ohladi. Ukoliko je korica tvrda, možete ga posuti sa malo vode.

Pročitaj više

Dodatne informacije

Težina 1100 g
Napomena:

* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda. * Navedene informacije o proizvodu nisu namenjene dijagnozi i lečenju već su informativnog karaktera. Trudimo se da opisi proizvoda budu što precizniji, međutim moguće su greške.

Back to Top
0