Dijabet Biobella keks – voćni višnja – 2kg

Početna/Posebne ishrane/Program za dijabetičare/Dijabet Biobella keks – voćni višnja – 2kg

Dijabet Biobella keks – voćni višnja – 2kg

Dostupno

Nutritivne vrednosti na:/per: 100 g Energetska vrednost 1917 kJ/461 kcal Masti 31.1 g od toga zasićene masne kiseline 15.4 g trans masne kiseline 0 g ...

Nutritivne vrednosti na:/per: 100 g

Energetska vrednost 1917 kJ/461 kcal

Masti 31.1 g

od toga zasićene masne kiseline 15.4 g

trans masne kiseline 0 g

Ugljeni hidrati 37.6 g

od toga šećeri 23.7 g

saharoza 0 g

Vlakna 4.8 g

Proteini 5.2 g

So 0.5 g

Može da sadrži u tragovima kikiriki, seme susama, lešnik i mleko u prahu.

 

Pročitaj više

1,530.00 rsd

Količina:
Biobella keks u sebi sadrži fruktozu umesto belog šećera koja u odnosu na glukozu i saharozu sporije podiže nivo šećera u krvi što pogoduje dužoj sitosti, boljoj kontroli šećera u krvi, manjem lučenju insulina. Dobra je za regeneraciju jetre i najmanje od svih šećera doprinosi stvaranju...

Biobella keks u sebi sadrži fruktozu umesto belog šećera koja u odnosu na glukozu i saharozu sporije podiže nivo šećera u krvi što pogoduje dužoj sitosti, boljoj kontroli šećera u krvi, manjem lučenju insulina. Dobra je za regeneraciju jetre i najmanje od svih šećera doprinosi stvaranju karijesa.

Biobella sadrži kvalitetne masnoće bez trans masti koje samim tim snižavaju glikemijski indeks, odnosno poboljšavaju nivo šećera u krvi.

Pročitaj više

Dodatne informacije

Težina 2200 g
Napomena:

* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda. * Navedene informacije o proizvodu nisu namenjene dijagnozi i lečenju već su informativnog karaktera. Trudimo se da opisi proizvoda budu što precizniji, međutim moguće su greške.

Back to Top
0