Dvopek proso – bez glutena – 110g

Početna/Posebne ishrane/Program bez glutena/Dvopek proso – bez glutena – 110g

Dvopek proso – bez glutena – 110g

Dostupno

Hrskavi ukusni dvopek od prosa proizveden je po originalnoj tehnologiji u specifičnom režimu obrade i sušenja, od brašna od celog zrna prosa. Proizvod je lako svarljiv, i ima s...

Hrskavi ukusni dvopek od prosa proizveden je po originalnoj tehnologiji u specifičnom režimu obrade i sušenja, od brašna od celog zrna prosa. Proizvod je lako svarljiv, i ima specifičan nutritivan sastav. Odličan je izvor djetalnih vlakana, folne kisleine i kalcijuma iz prosa. Proso je bazna žitarica i ima nizak glikemijski indeks, što omogućava postepeno oslabađanje …

Pročitaj više

158.00 rsd

Količina:
Hrskavi ukusni dvopek od prosa proizveden je po originalnoj tehnologiji u specifičnom režimu obrade i sušenja, od brašna od celog zrna prosa. Proizvod je lako svarljiv, i ima specifičan nutritivan sastav. Odličan je izvor djetalnih vlakana, folne kisleine i kalcijuma iz prosa. Proso je bazna ...

Hrskavi ukusni dvopek od prosa proizveden je po originalnoj tehnologiji u specifičnom režimu obrade i sušenja, od brašna od celog zrna prosa. Proizvod je lako svarljiv, i ima specifičan nutritivan sastav. Odličan je izvor djetalnih vlakana, folne kisleine i kalcijuma iz prosa. Proso je bazna žitarica i ima nizak glikemijski indeks, što omogućava postepeno oslabađanje insulina iz pankreasa, te je proizvod pogodan i za dijabetičare. Proizvod je prirodno bez glutena, pa ga mogu konzumirati osobe koje boluju od celijakije. Pored toga, ima veoma nizak sadržaj masti, te je pogodan za dijetetski režim ishrane, takođe je pogodan za sportiste, mlade i sve ljude koji žele da se hrane kvalitetno i zdravo.

Pročitaj više

Dodatne informacije

Težina 130 g
Napomena:

* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda. * Navedene informacije o proizvodu nisu namenjene dijagnozi i lečenju već su informativnog karaktera. Trudimo se da opisi proizvoda budu što precizniji, međutim moguće su greške.

Back to Top
0