Kinoa bela seme – 300g – Nutricia

Početna/Robna marka Nutricia/Kinoa bela seme – 300g – Nutricia

Kinoa bela seme – 300g – Nutricia

Dostupno

Ovo moćno zrno je odličan dodatak bilo kojoj dijeti, kao i osobama koje se hrane bezglutenskim režimom.

209.00 rsd

Količina:
Kinoa je poreklom iz Južne Amerike gde je bila glavni sastojak svih jela tamošnjim starosedeocima. Ovo moćno zrno je odličan dodatak bilo kojoj dijeti, kao i osobama koje se hrane bezglutenskim režimom. Iako kinoa pripada porodici trava, često se smatra žitarico...

Kinoa je poreklom iz Južne Amerike gde je bila glavni sastojak svih jela tamošnjim starosedeocima. Ovo moćno zrno je odličan dodatak bilo kojoj dijeti, kao i osobama koje se hrane bezglutenskim režimom. Iako kinoa pripada porodici trava, često se smatra žitaricom jer se priprema i konzumira na isti način kao žitarice.

Kinoa ima mnoga lekovita dejstva, koristi se za snižavanje krvnog pritiska, holesterola, a pomaže u sprečavanju pojave dijabetesa. Kinoa je pogodna sve osobe koje se okreću zdravijoj ishrani i traže izvor hranjivih materija, minerala, vitamina, itd.

Nutritivne vrednosti na 100g:

  • Energerska vrednost: 120 kcal
  • Masti: 1,9 g
  • Ugljeni hidrati: 21,3 g
  • Šećeri: 0,9 g
  • Proteini: 4,4 g
  • Vlakna: 2,8 g
Pročitaj više

Dodatne informacije

Težina 320 g
Napomena:

* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda. * Navedene informacije o proizvodu nisu namenjene dijagnozi i lečenju već su informativnog karaktera. Trudimo se da opisi proizvoda budu što precizniji, međutim moguće su greške.

Back to Top
0