Ovsene mekinje 250g – Fortin

Ovsene mekinje 250g – Fortin

Dostupno

Ovsene mekinje su hrana bogata biljnim vlaknima i razlikuju se od ovsenih pahuljica, one su bogatije hranljivim materijama.

179.00 rsd

Količina:
Lekovita svojstva: umanjuju rizik od dijabetesa, a istovremeno i rizik od kancerogenih oboljenja povezanih sa hormonskim disbalansom (rak dojke, prostate, debelog creva).Pomažu da se smanji nivo lošeg holesterola u krvi, umanjuju rizik od srčanih oboljenja. Deluju protiv zatvora i hemoroida kada ...

Lekovita svojstva: umanjuju rizik od dijabetesa, a istovremeno i rizik od kancerogenih oboljenja povezanih sa hormonskim disbalansom (rak dojke, prostate, debelog creva).Pomažu da se smanji nivo lošeg holesterola u krvi, umanjuju rizik od srčanih oboljenja. Deluju protiv zatvora i hemoroida kada upiju veliku količinu vode, one čine sadržaj debelog creva mekim, što olakšava eliminaciju.

Uz pomoć ovsenih mekinja lakše se odupre gladi kada želite da oslabite. Ovsene mekine u stomaku nabubre i apsorbuju vodu, tako pružaju osećaj sitosti. One apsorbuju određeni procenat hranljivih materija ne dopuštaju da ih upije tanko crevo i tako smanjuju kalorijsku vrednost obroka. Ovo ih čini izuzetno dobrom namirnicom za sve one koji pate od viška kilograma i žele da ih se oslobode bez gladovanja.

Zemlja porekla: Nemačka

Pročitaj više

Dodatne informacije

Težina 300 g
Napomena:

* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda. * Navedene informacije o proizvodu nisu namenjene dijagnozi i lečenju već su informativnog karaktera. Trudimo se da opisi proizvoda budu što precizniji, međutim moguće su greške.

Back to Top
0