Pirinač crveni – organik – 200g

Početna/Organski program/Pirinač crveni – organik – 200g

Pirinač crveni – organik – 200g

Dostupno

Nutritivne vrednosti na 100g: Energetske vrednosti 1528kJ/360kcal Masti 2.5 g, od kojih zasićene masne kiseline 0.33 g, ugljeni hidrati 76 g, od kojih šećeri 0.12 g, proteini ...

Nutritivne vrednosti na 100g:
Energetske vrednosti 1528kJ/360kcal
Masti 2.5 g, od kojih zasićene masne kiseline 0.33 g, ugljeni hidrati 76 g, od kojih šećeri 0.12 g, proteini 7.2 g, vlakna 2.7 g, so 0 g.

Pročitaj više

223.00 rsd

Količina:
Jača srce i tanko crevo, povećava vitalnu energiju i dovodi organizam u balans. Crveni pirinač sadrži lovastatin koji utiče na smanjenje nivoa holestrola (LDL) u krvi. Crveni pirinač sadrži nekoliko komponenti koji se nazivaju monakolini, supstance koje inhibišu sintezu holesterola, što za...

Jača srce i tanko crevo, povećava vitalnu energiju i dovodi organizam u balans. Crveni pirinač sadrži lovastatin koji utiče na smanjenje nivoa holestrola (LDL) u krvi.
Crveni pirinač sadrži nekoliko komponenti koji se nazivaju monakolini, supstance koje inhibišu sintezu holesterola, što za sobom povlači snižavanje nivoa holesterola.
U Kini se, za vreme dinastije Tang ovaj pirinač koristio kao lek, u spisima iz vremena dinastije Ming je zabeleženo da je to lek za stomačne probleme, cirkulaciju krvnih sudova, kao i opšte zdravlje stomaka.

Pročitaj više

Dodatne informacije

Težina 210 g
Napomena:

* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda. * Navedene informacije o proizvodu nisu namenjene dijagnozi i lečenju već su informativnog karaktera. Trudimo se da opisi proizvoda budu što precizniji, međutim moguće su greške.

Back to Top
0