Shea buter – 160g – Nutricia

Početna/Robna marka Nutricia/Shea buter – 160g – Nutricia

Shea buter – 160g – Nutricia

Dostupno

Shea buter sadrži vitamine C, D, A, E i F. Vitamini A i E pomažu kod očuvanja zdravlja kože. Ovi vitamini su naročito važni kod oštećenja kože zbog preteranog izlaganja su...

Shea buter sadrži vitamine C, D, A, E i F. Vitamini A i E pomažu kod očuvanja zdravlja kože. Ovi vitamini su naročito važni kod oštećenja kože zbog preteranog izlaganja suncu. Shea buter usporava pojavu bora. Lako prodire u kožu, ne zapušava pore, zbog čega koža može da diše.

Pročitaj više

360.00 rsd

Količina:
Sadrži derivate cinaminske kiseline, koja štiti od štetnog sunčevog zračenja. Vitamin C umiruje suvu, grubu i ispucalu kožu. Sastoji se od linolne, linolenske i arahidonske kiseline, koje su tri esencijalne masne kiseline veoma važne za zdravlje kože. Ukoliko s...

Sadrži derivate cinaminske kiseline, koja štiti od štetnog sunčevog zračenja. Vitamin C umiruje suvu, grubu i ispucalu kožu. Sastoji se od linolne, linolenske i arahidonske kiseline, koje su tri esencijalne masne kiseline veoma važne za zdravlje kože. Ukoliko shea buter koristite svakodnevno sigurno primećujete sve njegove prednosti.

Masne kiseline u shea maslacu obnavljaju ćelije kože. Sadrži prirodna svojstva za zaštitu od sunca (što ne znači da ne treba koristiti zaštitu od sunca, naročito ukoliko ćete duže vreme biti izloženi suncu). Sadrži vitamin A koji pomaže kod zarastanja rana i vitamin D, koji promoviše rast ćelija kože. Hidrira kožu, odličan je za upotrebu kod ekcema, iritacije i suvoće kože. Vitamini A, E i F hidriraju kožu, čine je glatkom i smanjuju pojavu strija. Zbog umirujuće prirode, shea buter je odličan za olakšanje od iritacije nakon brijanja. Sadrži visok nivo esencijalnih masnih kiselina koje pomažu kod vraćanja prirodne elastičnosti kože.

Nutritivne vrednosti na 1g:

  • Energetska vrednost: 88 kcal
  • Ukupno masti: >99,9 g
  • Zasićene masne kiseline: 45-5 g
  • Mononezasićene masne kiseline: 42-45 g
  • Polinezasićene masne kiseline: 4,5-5 g
Pročitaj više

Dodatne informacije

Težina 250 g
Napomena:

* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda. * Navedene informacije o proizvodu nisu namenjene dijagnozi i lečenju već su informativnog karaktera. Trudimo se da opisi proizvoda budu što precizniji, medjutim moguće su greške.

Back to Top
0