Uslovi kupovine i slanja

Početna / Uslovi kupovine i slanja

Uslovi kupovine i slanja

 • Poručivanje / Plaćanje

  Poručivanje se vrši putem internet prodavnice, ili mail-om, slanjem porudžbine na e-mail shop@nutricia.rs sa tačnim nazivima željenih artikala, količinom, imenom i prezimenom, adresom za isporuku i kontakt telefonom.

  Za fizička lica plaćanje se vrši pouzećem kuriru prilikom preuzimanja porudžbine. Tada plaćate kupljene proizvode kao i troškove dostave u gotovini.

  Cena isporuke zavisi od težine paketa, i ista je za celu teritoriju Srbije.

  Za pravna lica plaćanje se vrši preko tekućeg računa, po izdatoj profakturi nakon poručivanja.

   

   

 • Garancija kvaliteta

  Pošiljalac garantuje za kvalitet dostavljenih proizvoda. Pošiljalac je dužan da dostavi proizvode koji odgovaraju opisu na internet stranici.

  U slučaju da poslati proizvodi ne odgovaraju kvalitetu opisanom na sajtu, Nutricia DOO će Vam o svom trošku zameniti sporne artikle. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom.

  Reklamacije se uvažavaju na e-mail shop@nutricia.rs u roku od 7 dana od prijema robe. Rok za obradu reklamacije je 7 dana.

   

   

   

 • Isporuka

  Isporuka se vrši AKS Express kurirom. Pošiljke šaljemo svakim radnim danom najkasnije u roku od 48 sati od prijema porudžbine (ukoliko svu trebovanu robu imamo na lageru). Porudžbine primljene petkom nakon 12h šaljemo ponedeljkom. Ukoliko nemamo sve proizvode na lageru, kontaktiraće Vas naši operateri.

  Za isporuku je odgovorna kurirska služba. Kupac je dužan da prilikom prijema paketa u prisustvu kurira proveri da li paket ima vidljivih spoljnih oštećenja. Ukoliko je paket vidno oštećen, neophodno je sa kurirom sastaviti zapisnik o oštećenju pošiljke, i o tome obavestiti pošiljaoca (Nutrici-u DOO).

  Naplata poštarine se vrši prema zvaničnom cenovniku AKS-a (https://www.aks.rs/cenovnik/) 

  Za porudžbine preko 3.500,00 dinara troškove isporuke snosi pošiljalac (Nutricia DOO).

   

Back to Top
0
Added to cart